torsdag, december 1, 2022
Annons

Unika designdrag hos Bayon – Hyundais helt nya crossover-SUV

Malmö, 20 januari 2021 –Hyundai har släppt nya bilder på en för B-segmentet helt ny crossover-SUV, Bayon. En serie svagt ljussatta bilder avslöjar en bred och sammankopplad design med ett rent och högteknologiskt utseende. Dessutom har företaget bekräftat att Bayon blir den senaste modellen som integreras med företagets designidentitet Sensuous Sportiness, vilken kombinerar känslomässiga värden med innovativa designlösningar.

På bilderna syns ett luftintag som sträcker sig över bilens hela främre del, samtidigt som smala varselljus ger ett brett helhetsintryck. Den breda grillen öppnas upp nedtill för att skapa en solid hållning. Strålkastarna är separerade från varselljusen för att bilda en unik ljusarkitektur och förmedla ett distinkt utseende.

På baksidan av bilen syns pilformade bromsljus sammankopplade av en tunn röd linje. Ljusen är placerade långt ut på sidorna och förstärker på så sätt intrycket av bredd även baktill. Något som ger bilens bakre del ett ännu starkare visuellt uttryck.

Bayon kommer finnas tillgänglig i Sverige under första halvan av 2021. Mer information avslöjas under de kommande veckorna.

Hynday Bayon
- Annons -

Nyheter

-Annons-