fredag, september 22, 2023

EYE2023: Anmäl dig till det Europeiska ungdomsevenemanget

Följ med till Europaparlamentets ungdomsevenemang EYE2023 i Strasbourg, och dela med dig av dina idéer för framtidens Europa! Anmäl dig till den 24 februari.

Den 9 och 10 juni kommer tusentals unga människor i åldrarna 16 till 30 år från hela EU att ta över Europaparlamentet i Strasbourg för det Europeiska ungdomsevenemanget (EYE) för att diskutera och dela med sig av sina tankar och idéer om hur framtidens Europa ska se ut.

De kommer att möta experter, aktivister, influencers och beslutsfattare för utbyta idéer och inspireras mitt i den europeiska demokratins hjärta.

Mängder med aktiviteter planeras

Den femte utgåvan av evenemanget, EYE2023, kommer att innehålla både fysiska aktiviteter och aktiviteter som man kan delta i online. Totalt är nästan 200 aktiviteter planerade, inklusive debatter, diskussioner, tillfällen att nätverka, uppträdanden, idrottsaktiviteter och interaktiva workshoppar.

Vissa av aktiviteterna organiseras i samarbete med andra institutioner, internationella organisationer, civila samhället och ungdomsorganisationer.

Ta en titt i det preliminära programmet.

Anmäl dig fram till den 24 februari.

Alla unga mellan 16 och 30 år kan delta i EYE2023. Du behöver inte ingå i en grupp, utan kan anmäla dig individuellt. Deadline för att anmäla sig är den 24 februari kl. 23.59, men vänta inte till sista minuten eftersom först till kvarn gäller.

Deltagandet i evenemanget är kostnadsfritt; du behöver bara bekosta din resa och boende i Strasbourg själv.

Anmäl dig här för att delta i EYE2023.

Källa: Europaparlamentet

- Annons -

Nyheter

-Annons-