Help Flash– varningslampan som syns på en kilometers avstånd!

Att ta sig fram på vägarna i dessa tider är inte helt riskfritt. Den ökade halkrisken, vintermörkret och det svåra underlaget gör att en olycka lätt sker. Varningslampan Help Flash börjar automatiskt att blinka i orange när du sätter den på taket. Om du inte har något magnetiskt att fästa lampan på går det givetvis lika bra att slå på lampan manuellt. Rotera då lampans botten till ON för att sätta på det blinkande ljuset. Den signalerar tydligt för andra i trafiken att något är på tok. Varna redan innan du klivit ur bilen och hunnit få upp din varningstriangel. Får användas som komplement till varningstriangeln men inte när fordonet rör sig.

Varningslampan har flera smarta funktioner, att den är vattentätt och syns på en kilometers avstånd är några av dem. Varningslampan Help Flash är anpassad för att enkelt kunna användas i stressiga situationer och ryms i handskfacket. Den praktiska storleken gör att den även kan användas av motorcyklister. Lampan kan även göras om till arbetsbelysning. Den stängs av när du tar loss den från ett magnetiskt objekt eller när du vrider botten till OFF. OBS! Lampan har ett extremt starkt ljus, vi rekommenderar att du inte tittar rakt in i lampan när den är tänd.

*Syns på 1 kilometers avstånd.

** Automatiskt blinkande ljus.

***Vattentätt och är kapselsklassad IP54.

Batteritid:

Orange blinkande varningsljus: ca 2,5 timmar.
Vitt arbetsljus: ca 5 timmar.

Relaterade länkar


SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar.

SmartaSaker.se
- Annons -

Nyheter

-Annons-