EY flyttar svenska huvudkontoret till nytt centralt läge i Stockholm

Revisions- och rådgivningsföretaget EY flyttar till Sergelhuset på Hamngatan 24. Det nya kontoret möjliggör att EY kan ligga i framkant inom modernt och digitalt arbetssätt. Flytten för de cirka 1500 medarbetarna går under första kvartalet 2021.

EY har sedan 20 år tillbaka sitt svenska huvudkontor på Jakobsbergsgatan. Nu är det klart med nya lokaler som kan möta höga förväntningar på ett modernt kontor för EY:s medarbetare. Det nya kontoret uppfyller väl de höga krav som var en förutsättning för att byta adress.

– Vi ville ha ett modernt kontor som möjliggör att vi kan ta ytterligare stora steg framåt med att modernisera och digitalisera våra arbetssätt. Jag är mycket glad att våra medarbetare i Stockholm nu kan flytta in i nya lokaler i innerstaden där vi kan fortsätta utveckla vår verksamhet, som bättre stödjer vårt erbjudande med högkvalitativa tjänster och med en tydlig hållbarhetsinriktning säger Magnus Kuchler, Sverigechef (Country Managing Partner) på EY.

EY kommer själva att leda och driva kontorsförändringen med ”Workspace Advisory group”, en grupp specialister och rådgivare inom området.

– Vår ambition är att skapa de bästa förutsättningarna för befintliga och framtida medarbetare. När vi nu hittat ett kontor i absolut bästa läge för alla våra medarbetare i Stockholm har vi säkerställt grunden för det, säger Anna Svanberg, tillträdande vd för EY i Sverige.

De nya lokalerna innebär även lägre energiförbrukning och därmed en drastisk minskning av klimatpåverkan från EY;s verksamhet. Kontoret kommer vara en del av det nya stadsutvecklingsvecklingsprojektet i Stockholms city med nya restauranger, butiker och kontor. Läs mer om projektet Sergelstan på Vasakronans hemsida: https://vasakronan.se/projekt/sergelstan/

EYs nya kontor p Hamngatan 24

För mer information, kontakta:
Stina Gustafsson, PR-chef, EY i Sverige, 073-3550631, stina.gustafsson@se.ey.com

Om EY
EY är världsledande inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person. http://www.ey.com/se

 Om oss

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i..EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person. www.ey.se

- Annons -

Nyheter

-Annons-