Sommarlov 2019

Sommarlov
Sommarlov

Nu finns sommarens lovprogram på helsingborg.se/lov och idag, måndag 13 maj, öppnar anmälan till våra utflykter, läger och aktiviteter. Fritid Helsingborg presenterar sommarens aktiviteter tillsammans med ideella föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter.

Lovprogrammet på helsingborg.se/lov
Helsingborgs stad presenterar sommarlovets aktiviteter på helsingborg.se/lov. Som vanligt är variationen på aktiviteter stor och många är gratis och drop-in. För de aktiviteter som kräver anmälan öppnar den tidigast 13 maj. Flera av aktiviteterna är anpassade för personer med funktionsvariation. 

Över 100 aktiviteter
Lovprogrammet är fullspäckat med över 100 olika aktiviteter, och innehåller allt från läger och sommarskolor till utflykter och prova på-aktiviteter. Hela sommaren finns Fritid Helsingborg på plats på Gröningen med en mobil fritidsgård som erbjuder sommaraktiviteter och möjligheten att prova på olika idrotter tillsammans med föreningar. Populära Splash run är tillbaka med en extra dag, 17-20 juli, och Helsingborgs stadsfest HX äger rum 2-3 augusti. Under sommaren arrangerar vi även tävlingen Percy’s pris där ungdomar födda 2000-2006 kan tävla i fotografering, text, basket och fotbollskickning.

Sommarens lovprogram och mer information finns på helsingborg.se/lov

Annons