Danskt multibrandkoncept kommer till Sverige

Den danska multibrandkedjan Kings & Queens är nu redo att öppna sin första butik i Sverige. Den 27 September slår dörrarna upp hos Emporia i Malmö, där de rymliga lokalerna fylls med öppningserbjudanden på många moderna märken.

Kings & Queens, som primärt vänder sig till unga i åldern 15-30 år, öppnar nu kedjans första internationella butik. Den nya 1000 m² stora butiken står redo i Emporia i Malmö, vart unga killar och tjejer kan köpa märken som Fila, Tommy Hilfiger, Les Deux, Moss Copenhagen, Levi’s, Mads Nørgaard, och det för Kings & Queens exklusiva märket Armani X.

Enligt Kings & Queens ligger deras fokus inte enbart på att erbjuda det bästa av nordiska och internationella märken, men också i att skapa en livsstilsbutik med en behaglig miljö att vistas i. “Vi har haft stor succé med att skapa både ett fysiskt och ett digitalt rum där våra kunder känner sig välkomna och omhändertagna. Inredningen speglar vårt märke och sammanfogar upplevelsen med de exklusiva märken vi erbjuder.” berättar Anders Clement, distriktschef på King & Queens. “Vi har verkligen sett fram mot denna öppning och ser det som ett naturligt steg efter vårt hårda arbete och de resultat vi har uppnått. Bara i år har vi snart öppnat tre nya butiker i Danmark, och är stolta över att nu också kunna slå upp dörrarna i Malmö.”

Internationella ambitioner

Kings & Queens har de senaste åren haft växtvärk. De har nu 250 medarbetare och butiken i Malmö blir deras 21a. “Vi har funnit några fantastiska medarbetare som ska se till att våra nya kunder får samma goda upplevelser som de vi skapar i Danmark. Det är första gången vi provar en ny marknad och vi ser därför mycket fram emot att se hur vårt koncept ska klara sig utanför Danmarks gränser.” säger Anders Clement.

Du kan se kedjans alla butiker här.

Butiken i Emporia kommer att ha ett öppningserbjudande på 25% rabatt på en lång lista av märken.

Kings & Queens är en av Danmarks populäraste klädkedjor. Öppningen av deras första svenska butik blir en exklusiv upplevelse. “Vi rekommenderar de som befinner sig i Malmö att komma in och besöka butiken!” säger Anders Clement

_____________________________________________________________

Mer information om Kings & Queens

Hemsida: www.kingsqueens.dk

Butiksöversikt: https://www.kingsqueens.dk/butikker

Märken: https://www.kingsqueens.dk/maerker

Annons