BURGER KING GRILLAR WHOPPER MED HJÄLP AV SOLEN

Annons

Det råder värmebölja på många håll i världen. Burger King tar därför tillfället i akt i världens varmaste land, Kuwait, och serverar en helt unik solgrillad WHOPPER®.

Runt om i världen rapporteras det om den varmaste sommaren någonsin. Medan värmeböljan aldrig tycks ta slut i Sverige når den extrema nivåer i andra länder. I Kuwait nådde temperaturnivån precis 50° C (122 F°). BURGER KING® passade på att utnyttja årets varmaste dag i landet genom använda solens strålar på ett sätt som aldrig tidigare gjorts. En anordning skapades för att tämja solens energi och resultatet blev en oanad vänskap mellan WHOPPER® och vår unika stjärna.

Under juli 2018 serverade BURGER KING restauranger i Kuwait deras solgrillade WHOPPER®, inte alls olik från den ikoniska WHOPPER® som kommit att bli en av världens mest älskade burgare. I en av varumärkets flaggskeppsrestauranger i Kuwait och till många gästers förvåning blev den solgrillade burgaren en succé.

Grillkungen kom till undsättning i en av världens varmaste länder. Med temperaturer på 50° C i år använde BURGER KING®det till dess fördel och lyckades ändra folks uppfattning kring vädret genom att erbjuda en solig upplevelse och slå hettan med roliga och positiva slag.

Annons