ANNONS

Guldansiktsbehandling 24 Karats guld – en lyxig och effektiv behandling mot hudens åldrande där man använder sig av 24 karats ren guld.

Denna ansiktsbehandling rekommenderas till alla kvinnor som redan har 30 fyllda år för att förhindra att rynkor uppstår, men också för att minska de rynkor som redan finns. En viktig sak som är viktig att veta är att alla produkter som används vid denna lyxbehandling innehåller guld. Denna substans tränger in i huden och hjälper till med att släta ut rynkorna och återuppbygga huden och stimulerar kollagenproduktionen i huden och underhåller huden samtidigt.

Behandlingen börjar med en rengöring, tonic och sätts på med hjälp av en peeling. Detta håller i ca ett par minuter, tillräckligt länge för att huden ska hinna rengöras, och sedan tas
det bort med varmt vatten.

Nästa steg är att applicera ampullen med guld genom en . Genast appliceras 24 karats guldblad, och sedan masseras detta in med hjälp av en dagkräm som gör att guldet mjuknar och tränger in sig i huden. Efter det att masken har blivit absorberad, appliceras en annan guldmask med en krämig konsistens. Detta lämnas ifred för att få verka i 20-30 min, under tiden som kunderna får en huvudmassage för avslappning.

Till slut avlägsnas resten av masken från hudytan med hjälp av torra servetter, för att det senare ska kunna appliceras en dag- eller nattkräm, beroende på tiden som behandlingen genomförs.

Notera dock att man inte kan se hela resultatet förrän det har gått åtminstone 24 timmar.

Denna behandling med guldmask är rekommenderat 2 gånger om året (vår och höst, men också beroende av behov, med 3-6 behandlingar varannan vecka.

 

Ansiktsbehandling

Annons