LEGOLAND[® ]söker 1 600 säsongsjobbare

LEGOLAND Castle Hotel 1

Har du barnasinnet kvar? Och kan tänka dig att ta dig över sundet för en ovanligt barnslig sommar? I år söker danska LEGOLAND® rekordmånga 1 600 säsongsarbetare.

På lördag den 11 januari bjuder nöjesparken in till jobbsökardagar i Billund inför årets säsong som öppnar den 28 mars. Här finns en mängd olika jobb som väntar på att intas och alla som känner sig manade är välkomna till parken för att träffa tidigare säsongsarbetare och områdesansvariga.

Inför årets säsong på LEGOLAND behövs prinsessor, parkeringsvakter, butiksbiträden, aktivitetsledare och många andra jobb. Många av säsongsmedarbetarna återkommer år efter år men det behövs också en hel del nya ansikten, inte minst i år. Nu på lördag, den 11 januari, arrangerar parken en stor jobbasökardag där det finns chans att träffa de ansvariga för respektive område och visa upp sig. Störst chans att få ett av de åtråvärda jobben har de som älskar barn och kan locka fram sitt barnasinne.

– I år har vi en extra stor nyhet och behöver därför rekordmånga säsongsarbetande. Därför är vi också lite tidigare ute än vanligt med att bjuda in till jobbsökardag. På lördag finns chans att ställa frågor, träffa oss och berätta vem man är, säger Bente Noringriis. HR-ansvarig på LEGOLAND.

Jobbsökardagen på LEGOLAND är på lördag den 11 januari 2020 klockan 10.00-16.00 på Hotel LEGOLAND. Det krävs ingen föranmälan, men man bör ta med sig ett cv.

För mer information, kontakta gärna:

Kasper Tansig, presschef LEGOLAND, tfn +45 7950 1801, kasper.tansig@LEGOLAND.dk

Karin Pontén, Vår PR-byrå, tfn +46 708 66 66 31, karin.ponten@varprbyra.se